Meer informatie over ons affiliate linkbeleid vindt u hier.

Corduroy broek is de naam van een groep van traditionele broeken in de Verenigde Staten en elders. Ze zijn gemaakt van canvas met een elastische tailleband. Corduroy wordt vaak geassocieerd met Californiƫ en de oostkust. Ze worden vaak "dorky broek" genoemd door mensen uit het Midwesten. De meeste corduroy broeken zijn gemaakt in de VS door verschillende bedrijven. De meest voorkomende soorten corduroy broeken hebben elastische taillebanden, zoals het T-shirt. Deze hebben de neiging om een meer ontspannen pasvorm hebben.

Andere soorten corduroy zijn meestal niet te knus. Deze soorten broeken worden vaak "lossere broek" genoemd. Ze hebben een zeer losse pasvorm. De broek heeft over het algemeen een tailleband die een tikkeltje strakker is. Het kruis heeft een licht uitlopende einde voor comfort, maar er is een klein deel van dat niet is uitlopende en het kruis zal minder dan 1 / 2 " hoog. In het algemeen, de elastische tailleband is wat maakt de broek kijken meer "rekbaar" of "strak".

Je moet je niet slecht voelen als je het niet leuk vindt dat we de tijd nemen om nieuwe producten te ontwikkelen en ook de voordelen met je delen.

Als het gaat om de nieuwe rubberen stempelproducten, hebben we een aantal unieke producten ontworpen. Deze producten worden door ons gemaakt voor de tevredenheid van onze klanten. We volgen altijd dezelfde filosofie: dat wil zeggen, als je van het nieuwe product, neem dan een foto van en stuur ons een foto. We zetten het graag op onze website, zolang je je foto maar deelt. Dat is het! We zullen dan de gelegenheid hebben om te evalueren en ervoor te zorgen dat het niet zomaar een copycat van het product dat er is. Als u tevreden bent met de nieuwe producten en de goede relaties met ons wilt onderhouden, kunnen wij u op dit moment een speciale korting van 10% geven op uw aankoop (bijvoorbeeld op een paar schoenen).